добрий день.пів року тому я перенесла важке горе-у мене внутріутробно померла дитинка

добрий день.пів року тому я перенесла важке горе-у мене внутріутробно померла дитинка.після того в мене сильна роздратованість,неспокій,поганий сон,періодичний тремор правої повіки.скажіть будь ласка які ліки можна поприймати щоб трошки врівноважитись????

Ответы врачей 1

403
Коляда Елена Юрьевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика (включая онлайн-практику)
Телефон: 096 153 21 96
Марино, Ви пережили серйозну травму і не дивно, що вона й досі нагадує про себе. Але всі по-різному (по важкості і по проявам) переживають травми, тому питання - чому Ваша травма саме так нагадує Вам про себе. На це питання краще за все відповісти психотерапевту під час консультації/роботи - так працює психотерапія. Клієнт ділиться своїм болем з іншою людиною (психотерапевтом), ніби віддає їй біль - і біль поступово стихає.

Ліки приєднують, але не завжди, оскільки вони лише знімають симптоми. Тим більше ліки не призначають по інтернету чи телефону.

Тому рекомендую звернутися до психотерапевта.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.