| 2013-10-18 17:25:40

Добрый день. помогите пожалуйста расшифровать результаты анализов

Добрый день. помогите пожалуйста расшифровать результаты анализов. Мой врач мне почему то недоговаривает. ПАП-ТЕСТ МАТЕРІАЛ ІЗ ЗОНИ ТРАНСФОРМАЦІЇ: Лейкоцити 1-5 в полі зору Лейкоцити на слизу ДО 35 Бактеріальна флора : палички Епітелій шийки матки : поверхневі клітини : незначна кількість проміжні клітини :помірна кількість парабазальні клітини :поодинокі Цитоліз : не виражений Дегенеративні зміни плоского епітелію: місцями незначні Клітини залозового епітелію : поодинокі Метаплазовані клітини : поодинокі Койлоцити : не виявлено не виявлено Еритроцити :поодинокі Слиз : незначна кількість Додаткові дані :Виявлені елементи хронічного запалення:гістіоцити Коментарі : Відмічається незначний поліморфізм окремих ядер клітин плоского епітелію. ЗАКЛЮЧЕННЯ : Тип IIIа Слабка дисплазія плоского епітелію (CINI). Поодиноких клітин. Запальний процес. МАТЕРІАЛ ІЗ ЦЕРВІКАЛЬНОГО КАНАЛУ: Лейкоцити 2-5 в полі зору Лейкоцити на слизу ДО 25 Епітелій цервікального каналу : в достатній кількості Дегенеративні зміни залозового епітелію : місцями незначні Клітини плоского епітелію : незначна кількість Метаплазовані клітини : незначна кількість Еритроцити : незначна кількість Слиз : значна кількість ЗАКЛЮЧЕННЯ : Тип II Ознаки проліферації залозового епітелію. Мікроскопія УГВ (ж) ПІХВА : лейкоцити 2-5 в полі зору 0-30 в полі зору лейкоцити на слизу ДО 35 - палички грам (+) : - значна кількість палички грам (-) : - не виявлено коки грам (+) : - не виявлено коки грам (-) : - не виявлено диплококи - - не виявлено "ключові" клітини : не виявлено не виявлено елементи дріжджеподібного гриба типу Candida : не виявлено не виявлено Trichomonas vaginalis : не виявлено не виявлено Епітелій піхви : окремо, групами та скупченнями поверхневі клітини : - помірна кількість проміжні клітини : - значна кількість парабазальні клітини : - не виявлено цитоліз : не виражений не виражений ЦЕРВІКАЛЬНИЙ КАНАЛ : лейкоцити 2-7 в полі зору до 50 в полі зору лейкоцити на слизу ДО 30 - епітелій цервікального каналу : - в достатній кількості УРЕТРА : лейкоцити : в полі зору 0-4 в полі зору поодинокі в препараті лейкоцити на слизу - - епітелій уретри : поодинокі Лабораторні коментарі : Підвищена кількість лейкоцитів в піхві

Ответы врачей 1

18203
Майоров Марк Вениаминович
Майоров Марк Вениаминович
Адрес: г. Харьков, Украина, ул. Олимпийская, № 3, Городская поликлиника № 5
Телефон: Телефон рабочий: 392-13-40, доб. 2-02; Тел. моб. 8-067-72-86-312
Заочно ни диагностировать, ни вылечить невозможно. Обратитесь ОЧНО к врачу более высокого уровня для проведения более тщательного обследования и адекватного лечения.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.