| 2013-10-18 17:25:40

Доброго дня! я точно неможу сказати що у мене і чи це геморой

Доброго дня! я точно неможу сказати що у мене і чи це геморой. Є слідуючі симптоми і вони уже будуть більше 2-х років..Дискомфорту ,болі,кровотечі і.т.д нема. Лише після випорожнення виходять якісь вузолки..колись вони самі ховалися назад а тепер я мушу легенько їх вправляти і так завжди після випороження. Що це може бути? я вже використовував свічки від геморою РЕЛІФ але ніяких змін не було..Дуже надіюся на вашу допомогу..Дякую !

Ответы врачей 2

1955
Ткаченко Федот Геннадьевич
Ткаченко Федот Геннадьевич
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Проктологический центр Украины
Телефон: 8-050-3584323
Доброго Вам дня Романе. Описані Вами симптоми з найбільшою ймовірністю вказують на наявність у Вас хронічного геморою ІІст з тенденцією до переходу захворювання в ІІІстадію. Для хронічного геморою ІІст характерне випадіння гемороїдальних вузлів із анального каналу під час дефекації, фізичного навантаження і їх самостійне вправлення назад в анальний канал. При ІІІстадії процесу потрібне мануальне(ручне) вправлення вузлів в анальний канала після їх випадіння. В такій ситуації як Ваша надіятися на те, що на фоні прийому консервативного лікування (мазі, свічки, таблетовані препарати) неправильно. Вузли самостійно нікуди не дінуться. Потрібне використання більш дієвих засобів лікування. Я маю на увазі застосування або безопераційних малоінвазивних методик видалення внутрішніх гемороїдальних вузлів (наприклад методики латексного лігування гемороїдальних вузлів), або сучасних оперативних методів лікування (операція Лонго, методика THD, класична гемороїдектомія). В будь-якому випадку моє заключення носить теоретичний характер. Думаю, що Вам потрібно звернутися на консультацію до кваліфікованого проктолога, уточнити діагноз і визначатися з найбільш ефективним у Вашому випадку методом лікування. З повагою Ткаченко Федот Генадійович.
684
Яцюта Андрей Александрович
Яцюта Андрей Александрович
проктолог
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, бульвар Шевченко, 17, Проктологический центр Украины
Телефон: 38-050-387-40-28, 599-61-71
Шановний Роман. Такі симптоми дійсно дуже схожі на геморой. Приймати свічки Реліф при геморої немає сенсу взагалі. Детально про те, що таке геморой, які бувають стадії, а також про єфективні методи лікування та профілактики можна знайти інформацію в інтеренті. З повагою,доктор Яцюта Андрій Олександрович.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.