Доброго дня. У мене проблема з дитиною

Доброго дня. У мене проблема з дитиною. Хлопчику 9 років, (другий із двійні, перша дівчинка. Уже минає рік як він дуже сильно кричить вночі, ми з чоловіком неможемо привести його до тями. Він кричить до хрипоти, інколи слова вимовляє, але все це увісні, його в цей момент неможливо розбудити, це триває приблизно хв. 3-5 і він просинається і нічого не пам"ятає. Так здається хлопчик не нервовий, можна сказати більше закомплексований, але я неможу знайти правильний підхід щоб допомогти йому. Підкажіть що мені робити?

Ответы врачей 1

403
Коляда Елена Юрьевна
*
Изображение будет видно только врачу, и не будет показано пользователям сайта на страницах консультаций. * Ваш е-мейл конфиденциален и не будет доступен другим пользователям
Адрес: г. Киев, Украина, Частная практика (включая онлайн-практику)
Телефон: 096 153 21 96
Доброго дня, сказати що це без збору детальної інформації про дитину та сім'ю - дуже важко. Чи були подібні випадки у когось із сім'ї, як довго тривало і як закінчилося?
Думаю, Вам потрібно проконсультуватися з дитячим психіатром з цього питання, щоб виключити захворювання.
Можливо, Ваша дитина просто перевтомлюється, але щоб заспокоїтися і допомогти дитині - радила б не відкладати візит до лікаря.
Консультации на сайте likar.info носят ознакомительный характер. Перед лечением проконсультируйтесь с вашим лечащим врачом.